MAKEUP LAB CLICKS - Thalia MakeUp Lab Artistry

Thalia MakeUp Lab Artistry

η σχολη

Simple is Elegant! Simple is Fashion! Simple is all time Classic!

 

H σχολή λειτουργεί με επιτυχία από το 2017  και αφορμή για την δημιουργία της στάθηκε η επιθυμία μου να μεταδώσω την αγάπη μου για το μακιγιάζ μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στο χώρο της μόδας και της διαφήμισης. Είναι μεγάλη μου χαρά να μπορώ να μεταδίδω πάντα με αγάπη στις μαθήτριες μου το “μικρόβιο” του να γίνουν ακόμη καλύτερες γεμάτες με  αυτοπεποίθηση και δυναμισμό ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο επάγγελμα του μακιγιάζ και του image making. Πάνω από όλα είμαστε μια οικογένεια έχοντας μια ζεστασιά στον χώρο μας, σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας. H επικοινωνία είναι βασικός παράγοντας στο να περνάμε όμορφα και ταυτόχρονα δημιουργικά μέσα από τα μαθήματα μας.

Χωρίς την μαγεία του μακιγιάζ στην καθημερινότητα μας θεωρώ πως είναι η ζωή χωρίς χρώμα!

O χώρος μας είναι γεμάτος με μεγάλους πάγκους κατάλληλους για την πρακτική μας καθώς και με σωστό τεχνητό φωτισμό (+ day light) για το σίγουρο επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα. H σχολή μας συνεργάζεται με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι έρχονται για εξειδικευμένα ημερήσια σεμινάρια έτσι ώστε οι μαθητές μας να ενισχύσουν το βιογραφικό τους.

 

διαθεσιμα τμηματα

MAKEUP & IMAGE MAKING – 1 Ακαδημαϊκό έτος

Πλήρης Κύκλος Σπουδών 2 Εξαμήνων
Οκτ – Ιουν | 3 φορές την εβδομάδα | Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα

MAKEUP & IMAGE MAKING – 2 Ακαδημαϊκά έτη

Περιλαμβάνει τον κύκλο σπουδών του 1ου ακαδημαϊκού έτους
Οκτ – Ιουν | 2 φορές την εβδομάδα | Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα

6μηνο MAKEUP

Αγάπησε μαζί μας το Μακιγιάζ! ΜΑΚΙΓΙΑΖ = ΤΕΧΝΗ
Εντατικό τμήμα ενός διδακτικού εξαμήνου

Οκτ – Φεβ ή Φεβ – Ιουν | 3 φόρες την εβδομάδα | Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα

SEMINARS & MASTERCLASSES

MASTERCLASS ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & MH

Για όλους – Για επαγγελματίες και μη….με καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας και της διαφήμισης με τους οποίους συνεργάζεται η σχολή μας.
Διάρκεια 2 μήνες – Διαθέσιμα όλο το χρόνο | Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

DoItYourself Μαθήματα για γυναίκες που θέλουν να μάθουν να περιποιούνται τον εαυτό τους – τα βασικά βήματα για το σωστό makeup
Γνώρισε καλύτερα το πρόσωπό σου!Μάθε μαζί μου να γίνεσαι μία σταρ κάθε ημέρα!
ΤΕΧΝΙΚΗ MUA NO MUA | ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ – πέτυχε την αψεγάδιαστη flawless επιδερμίδα | ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – tricks για όλες τις ιδιομορφίες προσώπου και ματιών | ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΑΣ – σαν επαγγελματίας | ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ MAKEUP ΓΡΑΦΕΙΟΥ – από το πρωί ως το βράδυ

Διαθέσιμα όλο το χρόνο


Διάλεξε το τμήμα που σου ταιριάζει!Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι!

 

MAKEUP COURSES & SEMINARS – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


 

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΜΑΛΕΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Γεώργιος Κωνσταντίνος Μαλεκάκης γεννήθηκε το 1969 στην Κυψέλη. Σπούδασε Oικονομικά στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, δουλεύοντας στον χώρο της μόδας, των περιοδικών και της διαφήμισης.

Αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να πραγματοποιεί τα προσωπικά καλλιτεχνικά του πρότζεκτ. Είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον χώρο διερευνώντας καινούργιους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας, με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον εκπαιδευτικό τομέα, με διεξαγωγή σεμιναρίων.ΧΑΡΑΡΑ ΣΑΣΑ – FASHION DIRECTOR

Η Σάσα Χαραρα, με έδρα την Αθήνα είναι επαγγελματίας με εκτενή γνώση της βιομηχανίας της μόδας και έμπειρη fashion director, με μια αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στη διεθνή εκδοτική βιομηχανία και στη Συμβουλευτική εικόνας – Image Consulting – στον κλάδο της ψυχαγωγίας και επίδειξης μόδας, εδώ και περισσότερα από 18 χρόνια.

Εξειδικευμένη στο styling, τις προσωπικές αγορές, το Image Consulting. Έχει αναλάβει και είναι υπεύθυνη για το προσωπικό styling και την εικόνα διαφόρων διάσημων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, κυρίως από το χώρο του τραγουδιού.


 

MAKEUP LAB CLICKS

Instagram Moments

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

THALIA MAKE UP LAB ARTISTRY

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ

ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

T. +30 6974 350478 - +30 2661 402736

E. thaliamualab@gmail.com